Doorgaan naar inhoud
Vraag hier jouw gratis stalenbox aan
Vraag hier jouw gratis stalenbox aan

Over ons

Leuk dat je ons leert kennen! Bij Kunstgras Paradijs bieden we een uitgebreid assortiment
hoogwaardige kunstgrassen tegen betaalbare
prijzen. Ons aanbod omvat diverse zachte en realistische kunstgrassen, waardoor je bijna geen onderscheid zult kunnen maken ten opzichte van echt gras.

Kunstgras bekijken

Over ons

Wij zijn Kunstgras Paradijs! Een jong team van enthousiaste mensen die passie hebben voor het altijd groene kunstgras. Op de foto hier links zie je Fetske Baarssen en zij is verantwoordelijk voor de klantenservice van Kunstgras Paradijs. Dus heb jij een vraag? Wees niet bang om deze te stellen, Fetske helpt je graag!

Je kunt contact met ons opnemen via de chat (rechts onderin), mail of door te bellen.

Contact opnemen

Kunstgras Paradijs

Kunstgras Paradijs onderscheidt zich als een voorloper in milieubewust ondernemen door een doordachte benadering van duurzaamheid. Het bedrijf integreert een recyclebare onderlaag in zijn kunstgrasinstallaties, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van ecologische belasting.

Duurzaamheid

De onderlaag is nauwgezet vervaardigd uit hoogwaardige, recyclebare materialen, waardoor niet alleen een robuuste ondersteuning voor het kunstgras wordt geboden, maar tevens een vermindering van afvalstromen wordt gerealiseerd.

De bewuste keuze voor duurzame materialen en actieve promotie van recycling reflecteren de professionele ethos van Kunstgras Paradijs. Het levert niet alleen een mooi en weelderig groen gazon op, maar geeft ook het geruststellende gevoel dat elke klant meewerkt aan een meer duurzame toekomst. Kunstgras Paradijs maakt duurzaamheid niet alleen tot iets wat ze doen, maar het zit echt in hun bedrijfscultuur.